S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

             

   Firma je registrována na Puncovním úřadu od r.1991

          

     

     

   Puncovní značky

 

 

                           

 

 

 

 

              

                                     

 

 

  

           

         

Podporuje mojeID

KONTAKTY

Martin Veles
Březiněveská 180
250 64 Hovorčovice
tel: Vaše SMS dotazy na telefonu : 792 774 090
napište nám
Vaše dotazy rádi zodpovíme - emailové adresy
a formulář najdete v horním menu KONTAKTY

NOVINKY

arr3Katalog výliskůNově v nabídce katalog 300 tvarů výlisků který budeme doplňovat .                              ... arr3Bazar zlatnického nářadíNově pro Vás připravujeme bazar zlatnického nářadí (vybavení ). Poptávka i nabídka zlatnického... arr3Svatební čokomince Zlatá svatbaNově v nabídce svatební čokomince Zlatá svatba Rub a líc Vaší svatební čokomince si můžete sami... arr3V naší nabídce již 37 vzorů náušnicových vršků patentových          V naší nabídce najdete již 37 vzorů náušnicových vršků patentových   →... arr3Nově v nabídce 750 /1000 základní polotovaryNově v nabídce základní polotovary Au 750 / 1000 - 18 ct v barvě žluté                            ...

ANKETA

Které čokomince se Vám více líbí ?

Celozlaté s ražbou 17% Barevné s potiskem 31% Valentýnské a svatební motivy 25% Narozeninové motivy 28%

                                                                                                                                                                                            

 

                 


» GDPR
--- Ochrana osobních údajů GDPR ---

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

Informace ke zpracování osobních dat

Správcem Vašich osobních údajů je firma provozující e-shop na adrese www.zlatepolotovary.cz se sídlem na adrese Martin Veles , Březiněveská 180 , Hovorčovice , PSČ 25064 , IČ : 15352030 a dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete, zpracováváme maximálně zodpovědně a zcela transparentně a máte nárok požádat o informace o námi evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi vysloveného souhlasu. V případě jakýchkoli dotazů týkající se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla firmy Martin Veles , Březiněveská 180 , 25064 Hovorčovice.

Zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti sezpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen„nařízení“).

Správce Vašich osobních údajů Martin Veles Březiněveská 180 , Hovorčovice 25064 zpracovává osobní údaje výhradně na základě důvodů stanovených v aplikovatelných právních předpisech. Pro zpracování osobních údajů musí být naplněn alespoň jeden ze zákonných důvodů, kterými jsou: souhlas se zpracováním osobních údajů, plnění smluvních závazků, plnění právní povinnosti správce, oprávněné zájmy správce.  

Zabezpečení Vašich osobních dat

Provozovatel  e-shopu www.zlatepolotovary.cz dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo oprávněná ochrany našich právních zájmů.

Dále naše webové stránky jsou zabezpečeny HTTPS protokolem (platným SSL certifikátem) pro šifrované spojení mezi webem a uživatelem, díky čemuž se minimalizuje možnost jejich odcizení během přenosu dat (odesílání v rámci formuláře atp.)

Webové stránky jsou umístěné na bezpečných serverech. Vytvořeno systémem www.webareal.cz 

Právo na informace

Vaším právem je požádat firmu Martin Veles IČ: 15352030 provozující e-shop na internetové adrese www.zlatepolotovary.cz  o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které tyto informace náleží. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě.

Naším právem pak je zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.).

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost správce.

S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu. 

Námitky

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Evropské unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad pro ochranu osobních údajů na adrese:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Právo na výmaz

Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů, máte právo jej kdykoli odvolat a my osobní údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu, máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá Vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tyto data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tyto data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování.

Kam se můžete obrátit

Naše firma nejmenovala pověřence na ochranu osobních údajů. Ve všech záležitostech týkajících se ochrany Vašich osobních údajů se tedy obracejte přímo na kontaktní email: info@zlatepolotovary.cz

nebo na adresu:

Martin Veles

Březiněveská 180

25064 Hovorčovice

Platné po spuštění e - shopu od 1.5.2020

                                                                        

MTJiMDg